Geniet van de rijke smaak van Ron Abuelo XII Two Oaks rum

Zoekt u echt een speciale fles drank om cadeau te doen of voor uzelf? Ga dan voor de XII Two Oaks rum van Ron Abuelo. Dit is een mooie rum met de kleur van amber. Deze bijzondere rum verleidt de neus met een rokerige mix van geuren en beloont de smaakpapillen met een intense ervaring. Als bonus geeft deze Two Oaks rum ook nog een zeer aangename afdronk.

De pure ambacht van Two Oaks rum

De Ron Abuelo XII Two Oaks rum is net als al onze andere rumsoorten op ambachtelijke wijze gemaakt. Deze sublieme 12 jaar oude rum heeft een dubbele vatrijping. Nadat de rum vele jaren op speciaal geselecteerde ex-Bourbon vaten is gerijpt, wordt hij gefinisht op extra verkoold, maagdelijk Amerikaans eiken.

Ron Abuelo XII Two Oaks rum: zacht met een milde rooksmaak

In het eerste vat krijgt de rum zijn mondvullende, rijke smaak en textuur. Het bijzondere van het tweede vat is dat deze eerst 60 minuten lang is getoast op 180°C om de houtstructuur te openen. Vervolgens is de vat gebrand op 220°C, waardoor een 7 tot 8 millimeter dikke poreuze koolstoflaag ontstaat. Hieraan ontleent de Two Oaks rum zijn zachtheid, milde rooksmaak en finesse.

Bestel een rum om echt van te genieten

Bij Ron Abuelo doen we alles in eigen beheer en op eigen terrein. Zo zorgen we ervoor dat de Ron Abuelo XII Two Oaks rum tot in de perfectie is gerijpt. Het resultaat is een extra zachte rum met een rijke, mondvullende complexiteit en lichte rook in de lange aangename finish. U drinkt deze rum daarom het beste puur uit een tulp- of wijnglas. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze Two Oaks rum? Kijk dan bij onze verkoopkanalen en bestel vandaag nog een fles.

Anderen bekeken ook:

Oloroso sherry rum | Donkere rum | Exclusieve rum

Kleur
diep amber
Neus
licht rokerig, intens eiken, gevolgd door elegante toetsen van vanille, koffie en een hint geroosterde amandelen
smaak
intens, complex met een uniek rokerig zoetje. Specerijen, karamel, geroosterde koffiebonen en een toets van colanoten
afdronk
elegant, lang en aangenaam