Background

Oloroso sherry rum: de smaak van lagering op sherryvaten

Wilt u eens een rum proeven met Spaans temperament? Probeer dan de Oloroso sherry rum van Ron Abuelo. Deze mooie rum maakt deel uit van onze XV Finish Collection. In deze collectie heeft iedere rum vijftien jaar gerijpt. De Oloroso sherry rum is bovendien in de laatste fase op Oloroso sherryvaten gelagerd. Dat zorgt voor een unieke Spaanse touch, waardoor u een smaak ervaart om nooit meer te vergeten.

✔  Eigen beheer
✔  Suikerriet handmatig gekapt
✔  Respect voor mens en natuur

Geniet van een heerlijke geur en harmonieus smaakpalet

Onze Oloroso sherry rum bestaat uit een uitgekiende combinatie van geuren en smaken. Bij het inschenken van uw glas geniet u eerst van de kleur van diep amber. Daarna laat u uw neus prikkelen door de intense geur van geïmpregneerd hout, noten en citrus. Wanneer u een slok neemt, proeft u vervolgens een harmonieuze samenstelling van mineralen, citrus en geroosterde amandelen. Van de afdronk kunt u ook nog lang genieten met de plezierige noten- en eikensmaak.

Benieuwd waar onze Cognac te koop is
Fles cognac met glas
Flex cognac napoleon

Oloroso sherry rum: traditioneel en ‘single estate’

Onze Oloroso sherry rum is het resultaat van een familiebedrijf dat al drie generaties met passie het vak uitvoert. Wij houden de oude tradities in ere. Zo kappen wij het suikerriet nog altijd met de hand. Bovendien is onze rum ‘single estate’. Wij doen dus alles in eigen beheer en op ons eigen terrein: van het kweken van het gewas tot en met de botteling van de rum. Zo bewaken we de kwaliteit en de smaak van onze rum.

Koop onze sherry rum online

Door onze vakkennis, enthousiasme en werkwijze hebben wij een mooie collectie met allerlei soorten rum ontwikkeld. De Oloroso sherry rum is daarvan een hele bijzondere, maar er zijn nog meer unieke smaken in ons assortiment. Ontdek welke dat zijn en bekijk onze collectie. Of koop direct onze mooie sherry rum online via een van onze verkoopkanalen!

Anderen bekeken ook:

Donkere rum | Exclusieve rum | Gerijpte rum