Background

Gerijpte rum: van mixdrankje tot puur

Rum is er voor alle gelegenheden. Zo is het gemixt met cola een goede gangmaker op een feestje. Ook kan het een ingrediënt zijn van een heerlijke cocktail op het strand. Of voeg een scheutje rum toe aan een gerecht voor een rijkere smaak. Rum kan echter ook in pure vorm gedronken worden. Waar een rum het beste voor geschikt is, is afhankelijk van de duur dat het in het vat heeft gelegen. Zo heeft een langer gerijpte rum een vollere smaak en is daardoor het lekkerste om puur te drinken.

✔  Eigen beheer
✔  Suikerriet handmatig gekapt
✔  Respect voor mens en natuur

Verschillende smaken rum gemaakt met eeuwenoude vakkennis

Het familiebedrijf Ron Abuelo maakt al drie generaties lang eersteklas rum. Al onze vakkennis en passie liggen in iedere druppel die in een rumfles onze haciënda in Panama verlaat. Hierdoor kunt u rekenen op absolute topkwaliteit wanneer u voor onze gerijpte rum kiest. Bovendien kunnen wij, doordat wij meer dan een eeuw rum maken, een breed smakenpalet aanbieden.

Benieuwd waar onze Cognac te koop is
Fles cognac met glas
Flex cognac napoleon

Gerijpte rum: van licht tot complex

In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de Añejo, Reserva Especial die vijf jaar is gerijpt. Deze lichte rum kunt u voor een mix gebruiken, cocktails mee shaken, gerechten mee verrijken of puur drinken. Helemaal aan de andere kant van ons smakenpalet bevindt zich onze gerijpte rum die 15 jaar in het vat heeft gezeten. Een voorbeeld daarvan is onze prachtige Centuria. Deze rum is echt om puur te drinken en te genieten van de complexe en volle smaak.

Koop uw Ron Abuelo rum in de winkel of online

Zoekt u een mooie gerijpte rum van vijf, zeven, twaalf of vijftien jaar? Maak dan zeker kennis met het gevarieerde aanbod van Ron Abuelo. Neem eens een kijkje bij de verkooppunten voor een slijterij bij u in de buurt. U vindt hier ook een overzicht van de verkoopkanalen waar u onze rum online kunt kopen.

Anderen bekeken ook:

Two Oaks rum | 12-jarige rum kopen | 7-jarige rum kopen