Background

Exclusieve rum: maak kennis met bijzondere smaakpaletten

Voor een speciale gelegenheid, als cadeau of gewoon omdat u heel veel van rum houdt… Wat uw reden ook is, Ron Abuelo biedt u prachtige exclusieve rum. U kunt kiezen uit diverse soorten afkomstig van onze haciënda in Panama. Daar maken wij al drie generaties lang geheel in eigen beheer en met passie onze rumsoorten. Bovendien hechten wij veel belang aan respect voor de omgeving en de lokale gemeenschap. Dat geeft een extra dimensie aan uw exclusieve rum.

✔  Eigen beheer
✔  Suikerriet handmatig gekapt
✔  Respect voor mens en natuur

Ontdek mooie rumsoorten met specifieke eigenschappen

Ron Abuelo brengt verschillende soorten rum uit in een gelimiteerde expressie. Deze rumsoorten zijn een combinatie van de mooiste reserves van onze haciënda. Zo hebben wij de prachtige XII Oaks die 12 jaar een dubbele vatrijping heeft gehad. Of kies voor een exclusieve rum uit onze Finish Collection. Hierin vindt u een mooie Oloroso sherry rum of Two Oaks rum. Deze hebben 15 jaar gerijpt in geïmporteerde vaten uit respectievelijk Portugal, Spanje en Frankrijk, waardoor ze een extra speciale smaak hebben.

Benieuwd waar onze Cognac te koop is
Fles cognac met glas
Flex cognac napoleon

Ontmoet de topper van de exclusieve rum

Het paradepaardje op onze haciënda is de Centuria: de kroon op ons werk sinds onze familie in 1908 startte met het maken van rum. De Centuria smaakt zacht, maar vult uw mond tegelijkertijd met een rijke en complexe combinatie van onder andere gerookt eiken, vanille, donkere chocolade, karamel, gebrande noten en gedroogd fruit. Als finale is er nog een extra lange en plezierige afdronk. De Centuria is dus een exclusieve rum waarvan u echt geniet.

Koop eersteklas rumsoorten van Ron Abuelo online

Wilt u eens de heerlijke smaak beleven van een mooie volle donkere rum die met passie en pure vakmanschap is gemaakt? Kies dan een exclusieve rum van Ron Abuelo. Wordt het een XII Oaks, Tawny, Oloroso, Napoleon of Centuria? Zorg dat u een van deze heerlijke rumsoorten snel in huis hebt en bestel online via een van onze verkoopkanalen!

Anderen bekeken ook:

Rum online kopen | Rum Añejo | Abuelo Centuria