Background

Donkere rum van Ron Abuelo: rijk aan smaak en traditie

Wanneer u zich in de wereld van rum begeeft, dan komt u allerlei termen tegen. Een daarvan is donkere rum. Deze rum wordt ook wel bruine rum genoemd. De donkere variant is een van de lekkerste. Deze is namelijk gerijpt in houten vaten, waardoor de smaak veel aromatischer is. Ron Abuelo maakt als familiebedrijf al drie generaties lang de mooiste soorten donkere rum in eigen beheer: van het kweken van het suikerriet tot en met het vullen van de flessen in de bottelarij.

✔  Eigen beheer
✔  Suikerriet handmatig gekapt
✔  Respect voor mens en natuur

Ons smakenpalet: van licht tot complex

De smaak van rum wordt beïnvloed door de duur van het rijpen. Bij Ron Abuelo bieden we rum in een rijk smaakpalet. Kies bijvoorbeeld voor de lichtere Añejo Reserva Especial die vijf jaar is gerijpt. Of kies juist voor de 12 años, Gran Reserva die 12 jaar in de houten vaten heeft gelegen. Wilt u echt een uitzonderlijke donkere rum proeven? Dan hebben wij voor u de schitterende Centuria, Reserva de la Familia die dertig jaar is gerijpt.

Benieuwd waar onze Cognac te koop is
Fles cognac met glas
Flex cognac napoleon

Donkere rum met een Europees tintje

Voor nog meer bijzondere smaken kunt u ook prima in ons aanbod terecht. Zo hebben wij rum die gerijpt is in sherry-, cognac- of portvaten. Hierdoor krijgt de donkere rum een Spaanse, Franse of Portugese twist. Rum biedt dus enorm veel variatie op smaakgebied. Voor welke smaak u ook gaat, u kunt erop rekenen dat elk onderdeel van het maken van de rum met passie is uitgevoerd.

Bestel bruine rum nu online

Donkere rum zit al drie generaties in onze familie. Daardoor bieden wij u de mooiste smaken aan. Ontdek zelf onze bijzondere rumsoorten en kies uw favoriet. Koop de rum van Ron Abuelo bij een verkooppunt bij u in de buurt, of bestel direct een fles online.

Anderen bekeken ook:

Panama rum | Exclusieve rum | Gerijpte rum