Abuelo Centuria: een rum om trots op te zijn

Op onze haciënda in Panama maken we met liefde de mooiste rum. Een zeer speciale variant is de Ron Abuelo Centuria, Reserva de la Familia. Dit is het vlaggenschip van Varela Hermanos en de ultieme expressie van ruim 100 jaar traditie en passie voor gerijpte rum. Met recht is de Abuelo Centuria rum een kroonjuweel in elke drankcollectie.

Een perfecte rum met een rijke smaak

Abuelo Centuria is een exclusieve rum die is samengesteld uit de meest bijzondere solera familiereserves tot wel 30 jaar oud. Deze tot in perfectie op ex-bourbonvaten gerijpte rum, heeft een diepe en rijke smaakcomplexiteit en zachtheid die u blijft proeven in de lange aangename afdronk. Om optimaal te genieten van deze rum, drinkt u hem het beste puur uit een tulp- of wijnglas.

Kleur
donkere walnoten
Neus
complex, zware aroma's van eiken, perkament, vanille, karamel, noten en gedroogd fruit
smaak
zacht op de tong met tegelijk een mondvullende diepe rijke complexiteit met toetsen van gerookt eiken, vanille, karamel, gebrande noten, donkere chocolade en gedroogd fruit
afdronk
extra lang en plezierig, tabak en leer

Abuelo Centuria rum: het resultaat van generatieslange bevlogenheid

De Abuelo Centuria is een van de vele soorten rum die gemaakt wordt in ons familiebedrijf Ron Abuelo. Al drie generaties lang hebben wij passie voor de traditie en het ambacht die horen bij de wereld van rum. Daarbij hanteren wij een duurzame methode. Zo zijn hakken wij ons suikerriet nog steeds met de hand. Ook verbranden wij de resten van het suikerriet niet, maar gebruiken het voor het stookproces in plaats van bunkerolie. Dat is een fijne gedachte wanneer u een slokje van uw Abuelo Centuria rum neemt.

Abuelo Centuria: een trefzekere rum

Als ‘single estate’ beheren wij het hele proces. Van het kweken van suikerriet tot en met het bottelen gebeurt op onze haciënda in Panama. Zo kunnen wij de kwaliteit goed in de gaten houden. Dat proeft u wanneer u onze rum drinkt. Probeert u eens onze Abuelo Centuria en ervaar het zelf.

Ontdek waar u Abuelo Centuria rum kunt kopen

Om het u makkelijk te maken, kunt u thuis op uw gemak een mooie fles rum van Abuelo uitzoeken en bestellen. In ons assortiment verkopen wij verschillende soorten rum van een licht tot en met een complex smaakprofiel. Met als absolute topper de Abuelo Centuria rum. Kijk dus snel bij onze verkoopkanalen en koop een mooie fles rum van Abuelo!

Anderen bekeken ook:

7-jarige rum kopen | Oloroso sherry rum | Donkere rum