Leeftijdscontrole

Ben je 18 jaar of ouder?

 

Om deze site te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.

Añejo

Wat vinden anderen?

60 ml Abuelo Añejo
5 ml creme de banana likeur
2 scheutjes chocolate bitters
1 scheutje oplossing gerookt zout
Stir & strain in een tumbler met een groot stuk ijs.
Garenering: 2 schijfjes zoute, gedroogde banaan.

Flying Dutchmen Cocktails, Tess Posthumus

50 ml Abuelo Añejo
15 ml vers limoen sap
10 ml mate ginseng (of suikersiroop)
2 scheutjes (sexy) bitters

Shake & strain met ijs in een martini glas.
Garnering: limoen en sexy mondsnoepje.

74 Amsterdam, Timo Janse

Dr Rotterdam, Alberto Matelana

Ingrediënten:

1000 gram varkensnek
100 gram bruine basterd suiker
20 gram grof zeezout
5 gram komijnzaad
5 gram korianderpoeder
5 gemalen kruidnagels
5 gram foelie
10 gram zwarte peper (gekneusd)
200 ml ketchup
100 ml Ron Abuelo Añejo

Benodigdheden:
Gietijzeren pan
Garde
Vijzel
Oven

Bereidingswijze:
– Meng alle specerijen in de vijzel en maal ze grof, meng deze vervolgens met de suiker, het zout en wrijf het vlees hiermee in.
– Plaats het vlees in de gietijzeren pan en zet deze in een voorverwarmde oven van 120°C voor circa 6 uur (het is belangrijk dat de deksel de pan goed afsluit).
– Controleer na 6 uur of het vlees zacht is (door het uit elkaar te trekken).
– Doe al het vrijgekomen sap samen met de ketchup en de rum in een steelpan en kook het in tot een stroperige massa.
– Laat het vlees iets afkoelen en trek het vervolgens in dunne slierten uit elkaar, maak dit aan met een deel van de saus.
– Serveer de Pulled pork op een getoast brioche broodje met wat sla (of coleslaw) en schep daar nog wat van de saus op.

Chef: Coen van Dijk (sla-gerei.nl)

Tel: +31 (0)10 42 79 700
Mail: royalinfo@dekuyper.nl